Meijer Finance

Meijer Finance is een accountant- belastingadvieskantoor dat zich met name richt op ondernemers in de zakelijke dienstverlening, vastgoedsector en goede doelen.

Kenmerkend voor Meijer Finance zijn snelle response gecombineerd met up-to-date financiële informatie voor haar klanten.

De persoonlijke aandacht zorgt al vele jaren voor tevreden klanten die naar ons doorverwijzen en een gering natuurlijk verloop, wellicht mede doordat Meijer Finance klanten durft te adviseren hun onderneming te staken en structuren simpeler te maken.

Elektrische mobiliteit

Technologische ontwikkelingen en innovaties hebben vaak een lange aanloop nodig. Sinds medio 2008 is Marius Meijer betrokken bij de import van en handel in elektrische scooters.

Tussen juli 2014 en augustus 2020 is Marius eigenaar en berijder geweest van een volledig elektrische BMW i3 en sinds september 2020 van een Polestar 2. Verder is hij in 2015 is hij lid geworden van de FastNed Fouders Club.

Marius gelooft al jaren dat elektrische mobiliteit in de grote steden de oplossing is om luchtvervuiling tegen te gaan en voorspelde vanaf 2018 een enorm snelle groei van de verkoop en het gebruik van elektrische scooters en auto’s.
 
Mede om die reden is Marius in 2015 toegetreden tot de Raad van Advies van de Haagse Vereniging Duurzaamheid en in 2017 tot de duurzaamheidscommissie/Groene Steenbok.